Nyheder

22. marts 2019

Danmarks første forældre er på Aula

Forældrene på de to pilotskoler i Gladsaxe kommune har som de første forældre i Danmark taget Aula i brug. KOMBIT var med, da Mørkhøj Skole afholdt forældremøde, hvor skolens pilotårgang for første gang kunne logge på Aula.

22. marts 2019

Den første widget er klar i Aula!

Gladsaxe kommune har som de første taget en widget til Aula i brug. Danmarks første Aula-widget er en ugeplan udviklet af virksomheden EasyIQ.

20. marts 2019

Pilotskoler: Superbrugere skal være fanebærere, men lederne skal gå forrest

Snart er 3.500 superbrugere er uddannet i Aula, og inden længe skal de introducere deres kollegaer for den nye kommunikationsplatform til skoler, SFO og daginstitutioner. Superbrugerne løfter en vigtig opgave, men det er skoleledernes ansvar at gå forrest og vise vejen for medarbejderne. Det mener skolelederne på de to pilotskoler i Gladsaxe Kommune.

28. februar 2019

Aula kræver ledelse – erfaringer fra to pilotskoler

Når Aula går i luften efter sommerferien 2019, markerer det afslutningen på et intensivt forberedelsesforløb, der har involveret forældre, elever, pædagogisk personale og ikke mindst skoleledelsen på skoler over hele landet. Men hvilket ansvar bør den lokale skoleledelse tage på sig ved implementeringen af Aula? Og hvordan kan ledelsen bidrage til at gøre Aula til en succes på deres skole?

21. januar 2019

Mød Aula på KLs Børn- og Unge Topmøde 2019

På KL's Børn & Unge Topmøde 2019 kan du møde Aula i rummet “Bondestuen” på første sal.

19. december 2018

Elever på Hals Skole tester Aulas ”Forældreloggere”

Forældreloggerne er et nyt undervisningsforløb til landets folkeskoler, der skal hjælpe forældre godt i gang med at bruge Aula efter sommerferien 2019. Allerede nu har elever fra Aalborg Kommune fået lov til at prøve kræfter med at lave kampagner for at lokke deres forældre til at bruge Aula.

19. december 2018

Overvejelser om Aulas anvendelse i forældresamarbejdet er godt i gang

I KOMBIT har vi aktivt opfordret til, at se Aula som et system, der i lige så høj grad handler om god kommunikation og om samarbejde, som det handler om it og data. Og det er en opfordring rigtigt mange kommuner har taget op.

16. december 2018

Aula har fået ny hjemmeside

Fremadrettet kan du finde al information om Aula på den nye hjemmeside aulainfo.dk

29. november 2018

Aula kører i Odder Kommune

Som den første kommune fik Odder Kommune i går udrullet Aula. Det betyder, at kommunen nu har adgang til Aula og kan gå i gang med klargøre systemet til brugerne.

21. november 2018

Aula-prøveundervisning giver viden til projektet

Otte skoler får som de første lov til at tage Aula i brug og teste uddannelsesmaterialer og processen inden hele landet går i gang.