Administratorer

Opdatering af Aula indeholder længe efterspurgt ændring

Natten til lørdag den 25. maj 2024 bliver Aula opdateret til release 2.10. Den nye release vil blandt andet byde på en ændring til besked-funktionen, der skal begrænse omfanget af svar-til-alle.

Lørdag den 25. maj 2024 bliver Aula opdateret med en række forbedringer og nye funktioner. Du vil derfor ikke have adgang til Aula natten til lørdag den 25. maj mellem kl. 03.00 til 08.00.

For forældre og medarbejdere indeholder den nye opdatering særligt én ændring, der kan have betydning for deres oplevelse af Aula.

Før de sender en besked vil Aula-brugere nemlig fremover skulle tage aktivt stilling til om de ønsker at svare alle i en beskedtråd, eller om de kun vil svare direkte til den person, der har oprettet og sendt beskeden. Ændringen sker på baggrund af et ønske fra mange Aula-brugere, som har været generet af for mange irrelevante notifikationer i en beskedtråd.  Selvom ændringen derfor forventes at blive taget godt imod, kan den også betyde, at en trådstarter fremover vil skulle tage stilling til mange enkelte svar. Derfor er det vigtigt, at Aula-brugere altid overvejer om deres svar bør sendes som svar-alle eller direkte til trådstarter.

En ny version af Aula-app’en vil være tilgængelig i Google Play store efter releasen. Der kan gå nogle dage før den opdaterede version af appen er tilgængelig i Apple App store.

Du kan læse om de væsentligste ændringer for dig i forbindelse med opdateringen her:

Forældre: Nye opdateringer i Aula – release 2.10

Medarbejdere: Nye opdateringer i Aula – release 2.10

Administratorer: Nye opdateringer i Aula – release 2.10

Hvis du hellere vil se en video om, hvad der er med i den kommende release, kan du se det via disse videoer (links åbner i Vimeo.com):

Forældre: Video om opdateringer i release 2.10

Medarbejdere: Video om opdateringer i release 2.10

Administratorer: Video om opdateringer i release 2.10