Administratorer

Aula opdateres i weekenden

Natten til den 2. sept. 2023 bliver Aula igen opdateret. Opdateringen indeholder en række forbedringer og vil blandt andet medføre en ny menustruktur på app'en og forbedringer i designet. På grund af opdateringen vil det ikke være muligt at logge på Aula fra fredag den 1. sept. 2023 kl. 22:00 til den 2. sept. 2023 ca. kl. 12:00.

Natten mellem 1. og 2. sept. 2023 bliver Aula opdateret til release 2.8. Det betyder en række forbedringer af forskellige funktioner i Aula.

På grund af opdateringen vil man ikke kunne logge på Aula fra fredag nat den 1. sept. 2023 omkring kl. 22:00 til lørdag den 2. sept. 2023 ca. kl. 12:00.

Blandt de nye ting, som brugerne kan få glæde af efter opdateringen, er en opdateret menustruktur i app’en, at man nu også vil kunne benytte avanceret søgning i app’en, og at man nu kan downloade flere medier af gangen i galleriet.

En ny version af Aula-app’en vil være tilgængelig i Google Play store efter releasen. Der kan gå nogle dage før den opdaterede version af appen er tilgængelig i Apple App store.

Du kan læse om de væsentligste ændringer for dig i forbindelse med opdateringen i disse beskrivelser:

Forældre: Nye opdateringer i Aula – release 2.8

Medarbejdere: Nye opdateringer i Aula – release 2.8

Administratorer: Nye opdateringer i Aula – release 2.8

Hvis du hellere vil se en video om, hvad er er med i den kommende release, kan du se det via nedenstående links (links åbner i vimeo.com):

Video for forældre: Nyt i Aula i release 2.8

Video for medarbejdere: Nyt i Aula i release 2.8

Video for administratorer og superbrugere: Nyt i Aula i release 2.8