Nyheder

20. oktober 2019

Nu tages Aula i brug på 1600 folkeskoler

I morgen lanceres Aula til forældre, lærere og elever på hovedparten af de danske folkeskoler. Aula afløser SkoleIntra og er et digitalt værktøj, der gør det nemt og sikkert for pædagoger, lærere, forældre og forvaltninger at kommunikere med hinanden. Aula skal hjælpe flere end to mio. brugere.    

16. oktober 2019

Skoleleder på pilotskole: ”Skolesekretærerne er en hamrende vigtig brik”

Vester Hassing Skole har været pilotskole for Aula siden august. De ti uger med Aula har givet skolen en ny forståelse af, hvordan kommunikationen skal være på deres skole, hvor vigtig en rolle skolesekretærerne spiller, og hvordan eleverne kan komme mere på banen i Aula.

13. oktober 2019

Sådan beskyttes børnenes data i Aula

Aula kommer til at rumme en masse informationer om børns daglige liv i skolen, SFO’en og på sigt også i dagtilbud. Informationerne kan handle om alt lige fra lektier og lejrskole til helbred og trivsel. Derfor er sikker opbevaring af data naturligvis helt afgørende, og i denne artikel får du svar på tre vigtige spørgsmål om data i Aula.

2. oktober 2019

Thyborøn Skole: Aula bliver samlingspunktet for vores andre systemer

Thyborøn Skole er en af de i alt 24 pilotskoler, som har fået mulighed for at teste Aula af, inden resten af landets folkeskoler går på. Seks uger inde i pilotprojektet er ledelsen og lærerne positive - også selvom der er mange nye ting at vænne sig til.

26. september 2019

Pilotskole: Nye arbejdsgange med Aula

Tove Ditlevsens Skole i København er en af de 24 pilotskoler, der afprøver Aula.

16. september 2019

Aula hjælper med at beskytte billeder

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord. Derfor er det heller ikke underligt, at der flittigt deles billeder af børnenes hverdag på landets skoler, SFO’er og daginstitutioner. Men det er vigtigt, at både forældre og lærere er opmærksomme på reglerne for databeskyttelse, og hvordan man overholder dem i Aula.

6. september 2019

Status på pilotafprøvningen af Aula

Den udvidede pilotafprøvning af Aula har nu været i gang i over en måned.

8. august 2019

24 skoler afprøver Aula

24 skoler fra 12 kommuner er her efter sommerferien gået i gang med at bruge Aula fuldt ud.

14. juni 2019

Ibrugtagningen af Aula skydes

KOMBIT og KL har besluttet at skubbe ibrugtagning af Aula blandt forældre og børn til landets folkeskoler og SFO’er til uge 43 efter efterårsferien.

7. maj 2019

Elsted Skole siger goddag til Aula

I går tog Elsted Skole i Aarhus Aula i brug. Skolen er den første hele skole, der går på Aula. Skolen ser frem til at bruge Aula til at styrke samarbejdet med forældrene.