Nyheder

6. september 2019

Status på pilotafprøvningen af Aula

Den udvidede pilotafprøvning af Aula har nu været i gang i over en måned.

8. august 2019

24 skoler afprøver Aula

24 skoler fra 12 kommuner er her efter sommerferien gået i gang med at bruge Aula fuldt ud.

14. juni 2019

Ibrugtagningen af Aula skydes

KOMBIT og KL har besluttet at skubbe ibrugtagning af Aula blandt forældre og børn til landets folkeskoler og SFO’er til uge 43 efter efterårsferien.

7. maj 2019

Elsted Skole siger goddag til Aula

I går tog Elsted Skole i Aarhus Aula i brug. Skolen er den første hele skole, der går på Aula. Skolen ser frem til at bruge Aula til at styrke samarbejdet med forældrene.

6. maj 2019

Red Barnet: Tre gode råd til en god tone på Aula

Misforståelser og konflikter opstår hurtigere, når man er online. Derfor har Aula og Red Barnet lavet en lille film med tre gode råd til at holde den gode tone på Aula. Filmen er en del af et samlet gratis materiale om digital dannelse, der kan bruges på forældremøder landet over.

4. april 2019

Aula er bygget i samarbejde med brugerne

Allerede da beslutningen om at bygge Aula blev truffet, stod det klart, at brugerinvolvering skulle være et centralt element i udviklingen af den nye kommunikationsplatform til landets folkeskoler og daginstitutioner.

1. april 2019

4600 superbrugere er nu uddannet i Aula

I fredags den 29. marts kunne Aula-projektet fejre afslutningen af de centrale uddannelsesforløb for superbrugere i alle kommuner.

22. marts 2019

Danmarks første forældre er på Aula

Forældrene på de to pilotskoler i Gladsaxe kommune har som de første forældre i Danmark taget Aula i brug. KOMBIT var med, da Mørkhøj Skole afholdt forældremøde, hvor skolens pilotårgang for første gang kunne logge på Aula.

22. marts 2019

Den første widget er klar i Aula!

Gladsaxe kommune har som de første taget en widget til Aula i brug. Danmarks første Aula-widget er en ugeplan udviklet af virksomheden EasyIQ.

20. marts 2019

Pilotskoler: Superbrugere skal være fanebærere, men lederne skal gå forrest

Snart er 3.500 superbrugere er uddannet i Aula, og inden længe skal de introducere deres kollegaer for den nye kommunikationsplatform til skoler, SFO og daginstitutioner. Superbrugerne løfter en vigtig opgave, men det er skoleledernes ansvar at gå forrest og vise vejen for medarbejderne. Det mener skolelederne på de to pilotskoler i Gladsaxe Kommune.