Nyheder

12. marts 2020

Normal drift på Aula igen

Voldsomt mange brugere forsøgte onsdag aften og torsdag morgen at logge på Aula på samme tid. Det betød en overbelastning af systemet, men driften er nu normal igen.

13. december 2019

Dagtilbud tager Aula i brug fra oktober 2020

I 2020 bliver Aula taget i brug i dagtilbud i de 97 kommuner, der har valgt at tilslutte sig løsningen på dagtilbudsområdet.

21. november 2019

Første større opdatering af Aula kommer i weekenden

Efter godt en måned i luften er det blevet tid til den første større opdatering af Aula. I den forbindelse vil Aula være lukket i tre timer søndag morgen.

20. oktober 2019

Nu tages Aula i brug på 1600 folkeskoler

I morgen lanceres Aula til forældre, lærere og elever på hovedparten af de danske folkeskoler. Aula afløser SkoleIntra og er et digitalt værktøj, der gør det nemt og sikkert for pædagoger, lærere, forældre og forvaltninger at kommunikere med hinanden. Aula skal hjælpe flere end to mio. brugere.    

23. september 2019

Specialskole: Vi har næsten fået alle forældrene på Aula

En aften i september har specialskolen Skolen ved Nordens Plads inviteret alle børn og forældre til sommerfest og i den anledning opfordret dem til at komme forbi ’Aula-boden’ for at få hjælp til at komme i gang med Aula. KOMBIT var med, da it-vejleder Morten Jacobsen og institutionsadministrator Lisbeth Danielsen sad klar til at hjælpe forældrene med spørgsmål om alt fra samtykker og oprettelse til billeder og fællesdokumenter.

6. september 2019

Status på pilotafprøvningen af Aula

Den udvidede pilotafprøvning af Aula har nu været i gang i over en måned.

12. august 2019

Planerne for overførsel af data til Aula er nu klar

I forbindelse med overgangen til Aula skal der overføres en del data fra SkoleIntra. Dette vil ske i løbet af oktober 2019.

11. april 2019

Skolesekretærernes Aula: Tid til en forårsrengøring

Skolesekretærerne på landets folkeskoler spiller en vigtig rolle for Aula, både når det gælder implementering og den daglige drift. På Mørkhøj Skole i pilotkommunen Gladsaxe har skolesekretær Jenny Lisberg allerede et indgående kendskab til Aula. Her giver hun sine tre bedste råd til de skolesekretærer, der skal godt i gang med Aula.

1. april 2019

4600 superbrugere er nu uddannet i Aula

I fredags den 29. marts kunne Aula-projektet fejre afslutningen af de centrale uddannelsesforløb for superbrugere i alle kommuner.

6. april 2018

Elever, forældre, medarbejdere og en enkelt bedstemor tester Aula

Aula er en løsning, der bliver udviklet i tæt samarbejde med brugere – og i ugerne op til påske blev en del af dem sat til at teste funktionerne fra delleverance 1.