Nyheder

16. oktober 2019

Skoleleder på pilotskole: ”Skolesekretærerne er en hamrende vigtig brik”

Vester Hassing Skole har været pilotskole for Aula siden august. De ti uger med Aula har givet skolen en ny forståelse af, hvordan kommunikationen skal være på deres skole, hvor vigtig en rolle skolesekretærerne spiller, og hvordan eleverne kan komme mere på banen i Aula.

13. oktober 2019

Sådan beskyttes børnenes data i Aula

Aula kommer til at rumme en masse informationer om børns daglige liv i skolen, SFO’en og på sigt også i dagtilbud. Informationerne kan handle om alt lige fra lektier og lejrskole til helbred og trivsel. Derfor er sikker opbevaring af data naturligvis helt afgørende, og i denne artikel får du svar på tre vigtige spørgsmål om data i Aula.

2. oktober 2019

Thyborøn Skole: Aula bliver samlingspunktet for vores andre systemer

Thyborøn Skole er en af de i alt 24 pilotskoler, som har fået mulighed for at teste Aula af, inden resten af landets folkeskoler går på. Seks uger inde i pilotprojektet er ledelsen og lærerne positive - også selvom der er mange nye ting at vænne sig til.

26. september 2019

Pilotskole: Nye arbejdsgange med Aula

Tove Ditlevsens Skole i København er en af de 24 pilotskoler, der afprøver Aula.

23. september 2019

Specialskole: Vi har næsten fået alle forældrene på Aula

En aften i september har specialskolen Skolen ved Nordens Plads inviteret alle børn og forældre til sommerfest og i den anledning opfordret dem til at komme forbi ’Aula-boden’ for at få hjælp til at komme i gang med Aula. KOMBIT var med, da it-vejleder Morten Jacobsen og institutionsadministrator Lisbeth Danielsen sad klar til at hjælpe forældrene med spørgsmål om alt fra samtykker og oprettelse til billeder og fællesdokumenter.

18. september 2019

Aula-café hjalp forældrene godt i gang

Skolens forældre fik kaffe, kage og hjælp til at komme godt i gang med Aula, da Søndervangskolen gik live.

16. september 2019

Aula hjælper med at beskytte billeder

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord. Derfor er det heller ikke underligt, at der flittigt deles billeder af børnenes hverdag på landets skoler, SFO’er og daginstitutioner. Men det er vigtigt, at både forældre og lærere er opmærksomme på reglerne for databeskyttelse, og hvordan man overholder dem i Aula.

6. september 2019

Status på pilotafprøvningen af Aula

Den udvidede pilotafprøvning af Aula har nu været i gang i over en måned.

12. august 2019

Planerne for overførsel af data til Aula er nu klar

I forbindelse med overgangen til Aula skal der overføres en del data fra SkoleIntra. Dette vil ske i løbet af oktober 2019.

8. august 2019

24 skoler afprøver Aula

24 skoler fra 12 kommuner er her efter sommerferien gået i gang med at bruge Aula fuldt ud.