Forældre og elever

Aula har fået ny hjemmeside

Fremadrettet kan du finde al information om Aula på den nye hjemmeside aulainfo.dk

I februar 2019 tager de første forældre og elever i pilotkommunerne Aula i brug. Til den tid vil de finde løsningen på aula.dk, som indtil nu er blevet brugt som hjemmesideadresse for Aulas informationsside. Som led i forberedelserne til lanceringen af Aula har projektet derfor fået ny hjemmeside på adressen www.aulainfo.dk. Her vil du kunne finde information om Aula, uanset om du er forældre, elev, medarbejder eller projektleder.

På den nye hjemmeside kan du finde information fx om, hvad Aula vil kunne, hvornår den bliver introduceret, og hvordan du bedst kan forberede dig. Det bliver også på den nye hjemmeside, at du blandt andet vil kunne finde undervisningsmaterialer, driftsinformation og vejledninger, efterhånden som de bliver udviklet.

Den nye side er bygget efter de samme designprincipper som selve systemet og giver en nem indgang til information for alle typer af brugere. Den gamle adresse aula.dk vil fortsat kunne bruges et stykke tid endnu, indtil den omkring februar overgår til at blive login-side for selve løsningen.

Vi håber, at du vil synes om den nye hjemmeside.