Elevkampagne

Forældreloggerne

Involvér jeres elever og giv dem en central rolle i lanceringen af Aula. Aula understøtter kommunernes lokale implementering ved at tilbyde landets skoler undervisningsforløbet forældreloggerne
Efter sommerferien 2019 blev Aula taget i brug på alle landets folkeskoler. For at Aula kunne bidrage positivt til trivsel, dialog og læring, gjaldt det om at få en god overgang, og få så mange som muligt til at bruge systemet - både elever, forældre og pædagogisk personale. 

Ved at give eleverne en særlig rolle og deltagelse i lanceringen af Aula, bliver eleverne medskabere af det fælles projekt og dermed aktive deltagere i den lokale forankring ude på skolerne.

Aula handler om god kommunikation - det samme gør Forældreloggerne!

Eleverne får stillet den autentiske opgave at lave kampagner målrettet skolens forældre, hvor de på overbevisende måder skal informere om og lokke skolens forældre på Aula.

Eleverne undersøger forældrenes behov, bliver klogere på kampagners virkemidler, udvikler, udvælger og forbedrer idéer, for til sidst at iværksætte deres kampagner med det formål at få forældre logget/lokket på Aula.