Nyheder

6. september 2019

Status på pilotafprøvningen af Aula

Den udvidede pilotafprøvning af Aula har nu været i gang i over en måned.

12. august 2019

Planerne for overførsel af data til Aula er nu klar

I forbindelse med overgangen til Aula skal der overføres en del data fra SkoleIntra. Dette vil ske i løbet af oktober 2019.

8. august 2019

24 skoler afprøver Aula

24 skoler fra 12 kommuner er her efter sommerferien gået i gang med at bruge Aula fuldt ud.

14. juni 2019

Ibrugtagningen af Aula skydes

KOMBIT og KL har besluttet at skubbe ibrugtagning af Aula blandt forældre og børn til landets folkeskoler og SFO’er til uge 43 efter efterårsferien.

15. maj 2019

Ikast-Brande Kommune laver deres egen widget

En kode-glad Aula-projektleder kan nu se frugten af sit hårde arbejde. Ikast-Brande har nemlig som den første kommune udviklet deres helt egen widget til Aula. Landets andre kommuner kan ligeledes få glæde af den nye widget, der hedder ″Nyttige Links″.

7. maj 2019

Elsted Skole siger goddag til Aula

I går tog Elsted Skole i Aarhus Aula i brug. Skolen er den første hele skole, der går på Aula. Skolen ser frem til at bruge Aula til at styrke samarbejdet med forældrene.

4. april 2019

Aula er bygget i samarbejde med brugerne

Allerede da beslutningen om at bygge Aula blev truffet, stod det klart, at brugerinvolvering skulle være et centralt element i udviklingen af den nye kommunikationsplatform til landets folkeskoler og daginstitutioner.

22. marts 2019

Danmarks første forældre er på Aula

Forældrene på de to pilotskoler i Gladsaxe kommune har som de første forældre i Danmark taget Aula i brug. KOMBIT var med, da Mørkhøj Skole afholdt forældremøde, hvor skolens pilotårgang for første gang kunne logge på Aula.

22. marts 2019

Den første widget er klar i Aula!

Gladsaxe kommune har som de første taget en widget til Aula i brug. Danmarks første Aula-widget er en ugeplan udviklet af virksomheden EasyIQ.

16. december 2018

Aula har fået ny hjemmeside

Fremadrettet kan du finde al information om Aula på den nye hjemmeside aulainfo.dk