Administratorer

4600 superbrugere er nu uddannet i Aula

I fredags den 29. marts kunne Aula-projektet fejre afslutningen af de centrale uddannelsesforløb for superbrugere i alle kommuner.

Introduktionen til Aula foregår via princippet ”train-the-trainer”, hvor Aula-projektet uddanner superbrugere, som så efterfølgende står for at uddanne brugerne på skolerne.

Derfor er der siden februar blevet uddannet over 4.600 superbrugere. Uddannelserne er blevet gennemført af Netcompany. I alt er der gennemført 289 uddannelsesforløb, og det er sket uden en eneste aflysning undervejs. Deltagerne er efterfølgende blevet bedt om at evaluere forløbet, og resultatet har været en karakter på næsten 4,3 på en skala fra et til fem, hvor fem er bedst.

De uddannelsesforløb, der nu er afsluttet, er A-, B- og C-forløb, som dækker over kommunale administratorer og pædagogiske og administrative superbrugere. I de kommende måneder vil de opsætte Aula lokalt og uddanne deres kolleger i kommuner og institutioner, så løsningen er klar til brug i skolerne efter sommerferien 2019.